Silvin menadžer: Anderson je daleko od mirovine!

UFC 11.05.2017 10:13h Autor:

Anderson Silva

Anderson Silva je najavio odlazak u mirovinu. Najprije je priprijetio Dani Whitea kako želi meč za privremeni naslov ili će objesiti rukavice o klin, da bi u izjavi u srijedu potvrdio svoje namjere – “mislim da je to to”, poručio je!

Ipak, njegov agent Jorge Guimares je u razgovoru za MMAJunkie demantirao takve izjave te tvrdi da je bivši prvak daleko od mirovine…

“Mislim da je daleko od mirovine, no trenutačno ne želi čuti niti ime Kelvina Gasteluma ili bilo koga drugoga. Osjeća se kao da je uskočio i podmetnuo leđa za njih svaki put, a kada je trebalo biti obrnuto, to se nije dogodilo”, objašnjava Guimares i dodaje:

“Vjerujem da je daleko od penzije. Gledao sam ga kako trenira. I dalje je impresivan. Zdraviji je nego ikada. Pazi što jede, a to je nešto što nikada prije nije radio. Sada je na svom vrhu.”

Tek je za vidjeti kakva je budućnost Andersona Silve u UFC-u. Očito postoji velika diskrapancija između onoga što su njegovi apetiti, odnosno njegovih trenutačnih mogućnosti u ovoj fazi karijere. Sada je na potezu UFC koji treba odlučiti želi li “Pauka” i dalje imati u svom rosteru ili je došao trenutak za razlaz…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI