Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Silvin kamp: Sonnen bi trebao biti u zatvoru! | Fight Site

Silvin kamp: Sonnen bi trebao biti u zatvoru!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.10.2011 08:09h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen je prešao liniju dobrog ukusa – tako otprilike glasi zaključak Silvinog kampa nakon nekoliko dana žestokog trash talka koji stiže na adresu UFC-ovog prvaka. No, Sonnen praktički svaki dan pređe tu granicu, tako da nekog velikog iznenađenja na njegovo ponašanje više i nema.

Što Andersonov menadžer Ed Soares kaže na izjave o supruzi i kuhanju ručka, prozivanju nakon pobjede protiv Stanna i svega ostaloga što smo čuli uoči i poslije UFC-a 136.

“Čovjek je imao problema sa zakonom jer je bio umješan u prevaru, tada je bio pozitivan na steroide, a sada želi nekome provaliti u kuću i nalupati nečiju suprugu. Pa taj bi čovjek trebao biti u zatvoru, a ne bi se trebao boriti”, objašnjava ljuti Soares i dodaje:

“Tko je Chael Sonnen da bi odredio kada će Silva prihvatiti borbu. Borit će se kada mu rame potpuno zacijeli i kada može početi s treninzima. To nema veze sa Sonnenom i njegovom željom da se bore u veljači. Tko je Chael da bi to odredio? Chael treba uzeti broj i stati u red. Dobio je svoju priliku i sjećamo se što se dogodilo. Tapkao je prvi put, a garantiram vam da će tapkati ponovno.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI