Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Silva: Vratit ću se borbama | Fight Site

Silva: Vratit ću se borbama

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2014 10:11h Autor:

Anderson Silva

Odmah po završetku meča s Chrisom Weidmanom i teškog loma noge počela su nagađanja je li to kraj karijere Andersona Silve.

I dok drugi nagađaju bivši UFC-ov prvak u srednjoj kategoriji ne sumnja u svoj povratak. Uvjeren je da će jednog dana ponovo biti u oktagonu. Dok traje oporavak razmišlja o onom što se dogodili 28. prosinca u Las Vegasu na UFC 168.

"Ako obratite pozornost na taj trenutak, na neke tehničke detalje, vidjet ćete da je njegovo blokiranje bilo instinktivno. Nije to bilo nešto što je vježbao i za što se spremao. To se dogodilo slučajno i prilično sam uvjeren da bih na kraju ja došao do pobjede."

Silva je dobro proučio meč s Weidmanom te je svjestan nekih svojih pogrešaka tijekom borbe.

"Uočio sam pogreške. Da biste uputili dobar kick morate mu odvratiti pažnju udarcima u lice. Nažalost to nisam učinio, a kick je bio toliko jak da mu je poremetio ravnotežu."

Priznati će da su odmah nakon loma noge krenule crne misli.

"Pomislio sam da je to možda kraj. Razmišljao sam hoću li uopće moći hodati. Toga sam se najviše bojao. U trenutku kad sam uputio taj kick čuo sam kako kost puca i osjetio nevjerojatnu bol. Mnoge vam stvari u tom trenutku prolaze kroz glavu."

Sada jedino razmišlja o opravku i želji da se ponovo vrati borbama.

"Mislim da mogu još dosta toga učiniti i pokazati. Ne želim stati. Svakog se dana osjećam sve bolje i brzo ću se vratiti." – izjavio je Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI