Silva sebe i GSP-a usporedio s Ayrtonom Sennom i Alainom Prostom

UFC 06.08.2013 10:40h Autor:

Ayrton Senna i Alain Prost

Prije nastupa protiv Chrisa Weidmana na UFC-u 162, Anderson Silva se nadao odraditi barem jednu "super-borbu" protiv prvaka iz drugih kategorija. Dakako, tu mislimo na Georgea St. Pierrea ili na Jona Jonesa. Sada su ti planovi pali u drugi plan s obzirom da više nije prvak i da mu predstoji težak zadatak povratka izgubljenog pojasa. No, Brazilac ne gubi nadu da bi jednog dana ipak mogli gledati okršaje protiv GSP-a ili Jonesa. U razgovoru za radio "Panico", Silva je izjavio sljedeće o kanadskom prvaku.

"Stvarno sam htio taj meč. GSP je dečko koji igra prema pravilima, previše ne riskira. Ta borba bi se mogla dogoditi, ili možda i ne. Koliko sam čuo, on je izjavio da mu taj meč nije u planovima. Ja sada treniram za dvoboj protiv Weidmana koji će se održati 29. prosinca", poručio je Silva i dodao:

"GSP je kao rival Ayrtona Senne. On je UFC-ov Alain Prost. Senna i Prost su se natjecali u isto vrijeme, a jedan od njih je bio vrlo tehnički potkovan vozač. Drugi se striktno držao taktike."

Nakon poraza od Weidmana, Dana White je poručio da sada "super borbe" za Silvu više nisu opcija. Brazilac se ipak nada i meču protiv Jona Jonesa. Negdje u  budućnosti.

"Nadam se da će se taj meč dogoditi. To je dvoboj koji svi čekaju", zaključio je Brazilac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI