Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Silva se prisjetio kontroverzne odluke: “Ako se ne varam, po pravilima sam pobijedio Bispinga” | Fight Site

Silva se prisjetio kontroverzne odluke: “Ako se ne varam, po pravilima sam pobijedio Bispinga”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.01.2017 16:56h Autor:

Michael Bisping i Anderson Silva

Anderson Silva nije nastupio od jubilarne UFC 200 priredbe i meča u koji je uskočio protiv Daniela Cormiera. Bivši prvak i jedan od najdominantnijih boraca u povijesti sporta još uvijek nema dogovoren novi nastup, ali se zato prisjetio jednog kojeg izgleda ne može zaboraviti.

Riječ je o borbi s Michaelom Bispingom iz veljače prošle godine, za koju legendarni Brazilac i dan danas vjeruje da je trebala otići na njegovu stranu.

“Mislim da sam pobijedio. Kada je on primio koljeno, začulo se zvono, a pravilo, ako se ne varam, nalaže da se borac mora samostalno ustati da bi došao do svog kuta. On to nije učinio, a u kavez je ušla i komisija koja nikada ne ulazi ukoliko borba nije gotova. Kada su oni ušli, ja sam već slavio jer je on bio nokautiran. Ovo je sport i nisam trebao nastaviti s napadima na njega, a ujedno se i začulo zvono. Nakon što je završio u nokdaunu, njemu su donijeli stolac da sjedne. Komisija mu je pomogla da se pridigne i sjedne na stolac, on to nije učinio samostalno. Sjedio je u mojem kutu, a onda su ga preselili u njegov”, izjavio je Brazilac za Combate News pa nadodao:

“Mislim da sam pobijedio, ali dobro sad. On je prvak i treba ga poštovati, a ja se nadam kako ću dobiti priliku za revanš, bez obzira hoće li pojas biti u igri”, zaključio je Silva koji je i otkrio kako mu je po ugovoru preostalo još pet-šest borbi koje namjerava odraditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI