Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Silva: Samo Muhamed Ali može reći da nekog ne poštujem! | Fight Site

Silva: Samo Muhamed Ali može reći da nekog ne poštujem!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.07.2013 22:09h Autor:

Anderson Silva

Velika većina MMA fanova diljem svijeta uglavnom je složna u procjeni da je Anderson Silva sam kriv za poraz koji je doživio prije desetak dana u Las Vegasu kad je izgubio titulu prvaka nakon gotovo punih sedam godina.

To je čak i zaključak posljednje ankete na Fight Siteu, preko 60 posto sudionika od njih gotovo dvije tisuće smatra kako je Anderson podcijenio Weidmana, a na upravo tu temu oglasio se i brazilski borac.

"Kad bi mi Muhamed Ali došao i rekao da nisam skroman, onda bih se o tome zamislio. Ovako mogu reći da nema ni govora o podcjenjivanju protivnika, ja poštujem svakoga. Sve one moje provokacije i spuštanje ruku, to je moj nastup, to je moj show", rekao je Anderson.

"Nitko ne voli gubiti. Za taj meč trenirao sam četiri mjeseca, ali na kraju sam morao učiti iz nekih svojih grešaka na najgori mogući način. Nakon svega toga postavio sam i sam sebi neka pitanja."

"Svi moraju prije ili kasnije završiti svoju karijeru, ali ja do tog trenutka još nisam došao. Čeka me revanš, Chris mi je dao priliku da se ponovno borimo i moram to iskoristiti kako bih se iskupio", izjavio je dugogodišnji prvak.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI