Silva poručio Okamiju: Ne bi smio trenirati s “luzerom” Sonnenom

UFC 01.06.2011 07:17h Autor:

Anderson Silva

Kada je čuo da Okami trenira sa Sonnenom, prvak je regarirao na zanimljiv način.

Yushin Okami će se 27. kolovoza na UFC-u 134 boriti za naslov prvaka srednje kategorije protiv Andersona Silve. Okami je već jednom svladao Silvu davne 2006. kada je okršaj prekinut zbog nelegalnog udarca Brazilca, a izazivač vjeruje da ga može pobijediti i drugi put. S obzirom na predstavu koju je protiv Silve pružio Chael Sonnen, Japanac je odlučio za svoj kamp angažirati suspendiranog borca. Silva je čuo tu informaciju i u intervjuu za brazilsko O’Globo izjavio:

“Trebate naći najbolje ljude za trening kamp i zato smatram kako je Okami izabrao krivo. Nikada se ne bih prilagođavao nekom gubitniku. Pod gubitnik mislim u bilo kojem smislu. Sonnen nije pobijedio u našoj borbi, a još su ga uhvatili i kako vara. U životu se moraš okružiti dobrim ljudima, pobjednicima.”

UFC-ov prvak je na ovaj način više rekao o Sonnenu, nego o Okamiju. Dodao je kako Amerikanac nije bio pretjerano težak protivnik.

“Borio sam se sa slomljenim rebrima pet rundi. Da nisam bio ozljeđen, borba bi završila na sasvim drugačiji način.”

UFC u Rio de Janeiru će biti poseban doživljaj za Silvu koji se veseli nastupu pred domaćom publikom.

“Brazilci vole MMA i konstantno pričaju o njemu. Mnogi me zovu i poručuju mi kako će doći na moju borbu. To su neke sasvim druge emocije. Osjećam se kao uoči neke nogometne utakmice između Brazila i Argentine. No, ne osjećam pritisak jer sam tako istreniran. Pristupam ovom meču kao svakom drugom do sada. Znam da ću morati dati sve od sebe jer će Okami doći u odličnoj formi baš kao što Argentinci dolaze ovdje igrati nogomet”, zaključio je prvak UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI