Silva poludio: Dao sam ovom sportu svoju nogu, a UFC me tako tretira! Ovo je sranje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.05.2017 10:34h Autor:

Anderson Silva

Ponajbolji MMA borac u povijesti, Anderson “Spider” Silva, nastavlja tući po svojim poslodavcima – Ultimate Fighting Championshipu. Nezadovoljan sadašnjom situacijom u promociji, Brazilac si je olakšao dušu žestoko napavši Danu Whitea te ga je optužio za laganje i nepoštovanje vlastitih obećanja. Prema Silvi, UFC mu je obećao meč protiv Georgesa St. Pierrea u slučaju da se Kanađanin vrati u Octagon. GSP se vratio, a UFC je prekršio svoje obećanje, tvrdi Brazilac.

> Anderson Silva prijeti UFC-u: Hoću ovo ili idem u mirovinu!

“Kada sam potpisivao posljednji ugovor Dana White i Lorenzo Fertitta su rekli. Ok, kada se GSP vrati, vas dvojica ćete odraditi super meč! Ti i Georges. Ne znam što se dogodilo. Ništa se nije dogodilo. GSP se vratio u kavez i bori se za titulu. To je strašno. Nema nikakvog smisla. Znam da je ovo sve jebeni biznis, ali ja vrlo naporno treniram jako mnogo vremena”, tvrdi bivši prvak i dodaje da je prevaren u meču s Bispingom 2016. godine.

“GSP se vratio i odmah se bori za pojas. Ja sam pobijedio u Londonu protiv Bispinga. Zašto ne stavite mene u meč protiv Bispinga? Mene su trebali staviti. Briga me za pojas, ali želim se boriti u Londonu. Zašto ne ja? Georges nije spreman za meč s Bispingom. Što se to jebeno događa?”, pita se “Pauk”.

Umoran i uvrijeđen, Silva nagoviještava mirovinu…

“Umoran sam čovječe. Izgubio sam mnogo vremena za ovaj sport. Volim svoje fanove. Dao sam im srce. Dao sam srce i život za UFC i što dobijem na kraju. Ovo je stvarnost. Sve ovo je stvarnost. Radim toliko dugo ovaj posao koji je sranje i nisam dobio što zaslužujem. Dao sam mu srce. Dao sam mu nogu. Dao sam vrijeme koje sam trebao dati svojoj obitelji.”

Iako vjeruje da je White dobar čovjek, Silva je u njega izgubio povjerenje.

“Oni ne poštuju sve što sam napravio, ne poštuju moju ostasvštinu. Sve ovo nema nikakvog smisla. Ne vjerujem da se ovo događa, ovo je jebeno ludo…”, zaključuje Anderson Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI