Silva pobjesnio na McGregora: Šupku se posrećilo, išamarat ću ga zbog komentara o Isusu

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2015 09:42h Autor:

Wanderlei Silva / Facebook

Legendarni brazilski borac Wanderlei Silva pobjesnio je na Conora McGregora. Novom aktualnom prvaku najviše zamjera komentare o Isusu koje je irski borac iznio uoči meča s Joseom Aldom.

Čini se kako je kod jednog od najpopularnijih boraca svih vremena, McGregorov nokaut, kojim je za samo 13 sekundi preuzeo vlast nad perolakom kategorijom, bila kap koja je prelila čašu te se on osjetio dužnim prozvati Irca zbog neprimjerenih komentara koje je iznio u intervjuu za TMZ uoči najiščekivanijeg meča godine.

“Kritizirat ćemo ovu organizaciju ukoliko Aldu odmah ne daju revanš. Svi su vidjeli da se radilo o slučajnosti, ovaj šupak je imao sreće. Kada ga sretnem, išamarat ću ga zbog svega što je rekao o Isusu. Ne možeš to raditi. Ne možeš se igrati s našim Bogom. Kada se vidimo, podigni svoje ruke jer ćeš dobiti šamar”, poručio je Silva.

Svemoćni McGregor: Ma prebio bih i Isusa!

Podsjetimo, Irac je uoči meča za ujedinjenje titula u perolakoj kategoriji u razgovoru s američkim medijima izjavio kako bi prebio Isusa ukoliko bi se njih dvojica našli u oktogonu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI