Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Silva oštro kritizirao svog menadžera: Nije ostao hladan, niti profesionalan! | Fight Site

Silva oštro kritizirao svog menadžera: Nije ostao hladan, niti profesionalan!

UFC 02.11.2011 08:58h Autor:

Anderson Silva - reklama za Burger King

Ed Soares je nedavno dobio otkaz od Juniora dos Santosa, a ista sudbina bi ga mogla zadesiti i kada je u pitanju Anderson Silva. Trzavice na relaciji najbolji borac današnjice – najpoznatiji svjetski MMA menadžer, traju već neko vrijeme pa je novinare začudio njihov blizak odnos i grljenje na jednoj nedavnoj press konferenciji.

Silva je ovih dana još jednom izrazio veliko nezadovoljstvo načinom na koji je Soares odradio posao vezan uz dvoboj protiv Chaela Sonnena.

“Nažalost, moj menadžer je Amerikanac. Priča portugalski, ali je Amerikanac. Ja sam Brazilac, neovisno  o tome jesam li u UFC-u ili ne. Kada boravim izvan Brazila, ja predstavljam svoju državu i vjerujem da je to zadatak i svih ostalih boraca”, izjavio je Silva i dodao:

“On jednostavno nije dobro reagirao vezano uz borbu protiv Sonnena. Nije ostao hladan, a kao menadžer je takav stav upravo krucijalan. Nije bio profesionalan. Zašto? Ne znam, no siguran sam da nije odradio profesionalno svoj posao. Svi znaju što je najbolje za njih. On je odrastao čovjek i morat će se nositi s posljedicama onoga što je napravio.”

UFC-ovog prvaka je zasmetalo to što je Soares govorio u njegovo ime otkrivši kako se Silva planira boriti u još samo nekoliko mečeva, a da Sonnen nije u njegovim planovima.

“Jedino ja mogu govoriti o svojim planovima. Nemam ugovor s njim, nego imam ugovor s Nine9 i mojim sponzorima. Svašta se može dogoditi”, zaključuje Silva.

Jasno je kako UFC-ov šampion pokušava izbjeći novi dvoboj protiv Chaela Sonenna, a da u isto vrijeme američka promocija pokušava očajnički realizirati ovaj dvoboj koji bi donio jako mnogo publiciteta i sigurno polučio veliki uspjeh.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI