Silva još uvijek sanja gigantski meč koji su nekoć stopirali White i Fertitta

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.02.2017 11:48h Autor:

Anderson Silva (Instagram)

Ono što danas pokušava Conor McGregor, nekoć je pokušao i legendarni Anderson Silva. Samo što je tada s druge strane stajalo ime Royja Jonesa Jr.-a, a ne Floyda Mayweathera Jr.-a.

Po mnogima najveći borac u povijesti slobodne borbe prisjetio se na druženju s medijima svoje borbe iz snova, borbe koje su davno prije stopirali Dana White i Lorenzo Fertitta.

“Borba s Royjem Jonesom je moj san. Pratim ga jako dugo i njegov sam veliki fan. Već dugo sanjam tu borbu. Sjećam se kada sam u Brazilu krenuo s amaterskim boksom… gledao sam sve borce i uočio Jonesa kao amatera. Gledao sam kako na Olimpijskim igrama gubi medalju i nisam mogao vjerovati u ono što vidim, jer on je tada pobijedio. Sebi sam rekao da je on najbolji i da ću ga slijediti cijelo vrijeme.

Ponekad, kada se borim, pokušavam imitirati njegove pokrete i tehnike. Ne pričam puno o borbi s njim jer bi ljudi govorili da se borim zbog novca. Kao prvo, puno ga poštujem, a kao drugo, veliki sam fan. Više ne pričam o ovome s Danom jer kada sam razgovarao s njim i Lorenzom, oni su rekli ‘ne’ i ja sam se s time pomirio”, prisjetio se Silva.

Ubrzo je uslijedilo i pitanje bi li Silva bio razočaran ako se dogodi borba između McGregora i Maywheathera, čisto iz razloga jer njemu ovu s Jonesom nisu nikad ni ponudili, dok je s druge strane White bio spreman izdvojiti po 25 milijuna dolara za meč o kojem se danas najviše priča.

“Nisam. Ovo je moj san i izazov koji bih postavio pred sebe. Znam da možda ne bih nikad pobijedio u tom meču, ali to je moj san. Kada su Dana i Lorenzo razgovarali sa mnom ja sam razumio da je to posao i da imam ugovor s UFC-om. Nisam isfrustriran, Conor ima drugačiji fokus i cilj od mene.”

Podsjetimo, Silva će ovog vikenda ukrstiti rukavice s Derekom Brunsonom, dok će Roy Jones idući dvoboj odraditi s Bobbyjem Gunnom u prijenosu koji će vam osigurati Fight Channel PPV.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI