Silva izazvao Nicka Diaza, misli da je to jedna od najboljih borbi u povijesti

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2017 10:32h Autor:

Nick Diaz

Anderson Silva je odlučio “ponovno baciti kocku”, a mirovina mu očito više nije prioritet. Bivši UFC prvak i prema mnogima najbolji borac u povijesti slobodne borbe želi novi meč protiv Nicka Diaza. Podsjećamo, dvojac se sastao na UFC-u 183, a nakon pet rundi Brazilac je slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Nakon meča Silva je pao na doping testu, a u Diazovom tijelu su pronađeni tragovi THC-a kao posljedica konzumacije canabisa. Meč je na koncu proglašen “No Contestom” što sada smeta Silvu.

“Vjerujem da je to jedna od najboljih borbi u povijest sporta. Uz svo poštovanje prema Nicku, zašto ne bi svijetu pokazali kako se to zapravo radi. Čekat ću na tvoj odgovor, maksimalno poštujem familiju Diaz”, napisao je Brazilac na svom službenom Instagramu.

Diaz od tog meča protiv Silve iz siječnja 2015. nije odradio niti jedan drugi dvoboj. Trenutačno je ponovno suspendiran jer se nije odazivao na obaveze koje mu nameće USADA. Brazilac je u posljednjem nastupu svladao Dereka Brunsona, a nakon toga se trebao boriti protiv Kelvina Gasteluma na UFC-u 212, no i Gastelum je pao na istom onom testu kao i Diaz – na canabis.

UFC se za sada nije oglasio oko ovog potencijalnog “match upa”, no s obzirom na preference organizacije posljednjih godinu dana i sklonost mečevima koji nemaju pretjerani sportski značaj, ne bi se čudili da White posegne i za ovim dvobojem.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI