Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Silva i Weidman donijeli UFC-u 1.1 milijun prodanih PPV-ova | Fight Site

Silva i Weidman donijeli UFC-u 1.1 milijun prodanih PPV-ova

UFC 09.01.2014 20:58h Autor:

Weidman i Silva

UFC je ponovno kvalitetno profitirao. Prema posljednjim informacijama, za UFC 168 event, koji su predvodili Chris Weidman i Anderson Silva, prodano je 1.1 milijuna PPV-ova, odnosno prava na gledanje prijenosa.

No, to ipak nije najviše u povijesti organizacije. UFC-ova „zlatna koka“ Brock Lesnar još uvijek drži rekord, jer su PPV-ovi za jubilarni UFC 100, koji su predvodili Lesnar i Frank Mir, prodani u 1.6 milijuna primjeraka.

UFC nije zaradio samo na prijenosima, u rasprodanoj dvorani manifestaciju je pratilo 15650 gledatelja te utržak od ulaznica iznosi preko šest milijuna dolara, što je drugi najbolji rezultat u povijesti organizacije.

Ovo je još jedan dokaz da UFC radi odličan posao, no najnoviji dokazi pokazuju da tu ne namjeravaju stati, nego svoju ekspanziju misle odraditi u gotovo cijelom svijetu. I tko još onda može reći da MMA nije zarazio svijet?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI