Silva i Story prebačeni na kanadski Fight Night, dodano još nekoliko borbi

UFC 24.06.2015 20:26h Autor:

Rick Story i Erick Silva

Nakon što, zbog problema s vizom, borba Ericka Silve i Ricka Storya neće moći biti održana ovaj vikend, kako je planirano, saznali smo novi datum i event za tu borbu. To je UFC Fight Night u kanadskom Saskatchewanu, 23. kolovoza. Osim te, za isti su event potvrđene još tri borbe.

Borba Silve i Storyja tako ne gubi svoj planirani status, odnosno i ovdje će biti riječ o sunaslovnoj borbi eventa, kojeg predvode Max Holloway i Charles Oliveira. Riječ je o prvom UFC-ovom posjetu kanadskoj regiji Saskatoon. Obojica boraca tražit će treću pobjedu u nizu, nakon impresivnih pobjeda u svojim posljednjim nastupima.

Osim ove borbe, za isti su event potvrđene još tri. Tako će se Patrick Cote sastati protiv Josha Burkmana u borbi dva brawlera velter kategorije i ovo je sigurno matchup kojeg treba pohvaliti. U ženskoj slamka kategoriji Kanadu će predstavljati Valerie Letourneau, ali njena protivnica je izuzetno opasna Maryna Moroz, koja je u svojoj debi borbi šokirala kandidatkinju za titulu, Joanne Calderwood.

Posljednja potvrđena borba održati će se u muha kategoriji, i to između dva Chrisa, Keladesa i Beala. Također, potvrđeni su i nastupi dva supertalentirana Kanađanina, Oliviera Aubin-Merciera te Chada Laprissea, kao i Sama Stouta, no njihovi protivnici još uvijek nisu poznati.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI