Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Silva i Namajunas dobili najduže medicinske suspenzije nakon poraza u Rio de Janeiru | Fight Site

Silva i Namajunas dobili najduže medicinske suspenzije nakon poraza u Rio de Janeiru

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.05.2019 09:57h Autor:

Screenshot

I Anderson Silva i Rose Namajunas su nakon poraza na UFC-u 237 zaradili vrlo dugačke suspenzije od strane Brazilske atletska MMA komisije (CABMMA), koja je svoje odluke objavila u nedjelju.

Sada već bivša prvakinja je nakon brutalnog “slama” Jessice Andrade koji ju je koštao pojasa prvakinje u slamka kategoriji zaradila čak 180 dana, odnosno približno 6 mjeseci suspenzije. Jednako je prošao i bivši šampion srednje kategorije Brazilac Silva. Njemu je popustilo koljeno nakon snažnog i preciznog udarca nogom njegovog protivnika Jareda Cannoniera. I “Pauk” je zaradio 6 mjeseci.

Ukoliko Namajunas i Silva Komisiji predoče liječničke dokaze da su zdravi, suspenzija se može skratiti na samo 60 dana. Izvori iz Rio de Janeira za MMAFighting tvrde da niti Silva, niti Namajunas nisu pretrpjeli ozbiljnije lomove ili puknuća, no precizne dijagnoze se mogu reći tek nakon što obave slikanje u ponjedjeljak. Navodno je Silva odbio odlazak u bolnicu odmah nakon meča, a ukoliko snimka pokaže da u koljenu ništa nije ozbiljnije ozlijeđeno, može se vratiti za samo 45 dana u Octagon.

CABMMA je objavila da su još dva borca potencijalno medicinski suspendirana na najduži period. To su Laureano Staropoli i Bethe Correia. Staropoli je potencijalno slomio nos tijekom pobjede protiv Thiaga Alvesa, a Correia se žalila na ozljedu lakta.

Nokautirani Antonio Rogerio Noguiera i Sergio Moraes su dobili 60 dana suspenzije, a svi ostali borci koji su nastupli kraće od toga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI