Silva: Doping? Nikada ništa nisam uzeo, moje tijelo je uvijek bilo isto!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.01.2018 10:20h Autor:

Anderson Silva

Bivši UFC prvak u srednjoj kategoriji i borac kojeg se nekoć, prije doping skandala i posljednjeg pomalo otužnog razdoblja u karijeri, smatralo GOAT-om MMA-ja, Anderson Silva, je napokon rekao nešto konkretno oko posljednjeg pada na doping testu.

Podsjećamo kako se “Pauk” krajem 2017. trebao boriti protiv Kelvina Gasteluma, no nakon pada na doping testu 2015., Brazilac je drugi put posrnuo. Ponovno je, baš kao i prvi put, tvrdio da nije kriv i da se radi o kontaminiranim suplementima. Doduše, Silva se gotovo i nije očitovao o čitavoj stvari te je uglavnom šutio, jer njegov tim navodno priprema obranu koja bi mu trebala pomoći da se oslobodi optužbi ispred nadležnih tijela.

No, Brazilca je nedavno ipak uspio “zaskočiti” uvijek agilni TMZ pa su od njega dobili nekoliko informacija vezanih za slučaj koji bi vrlo lako mogao zaključiti Silvinu karijeru.

Upitan je li uzeo nedozvoljena sredstva, Brazilac to žestoko niječe…

“Ništa, nikada u životu nisam uzeo ništa. Ali, najprije da vam objasnim. Moje tijelo se nikada nije promijenilo. Nekada, kada imaš problem, uzmeš neki suplement i ovo se dogodi”, odgovara bivši prvak.

Prvi puta Silva je pao u siječnju 2015. nakon meča protiv Nicka Diaza. Tada se branio teorijom da je pozitivan doping test posljedica korištenja pilula za impotenciju. Nije mu prošlo. Upitan što je sada u planu, Brazilac kratko odgovara:

“Ništa, samo čekam. Jer borba je i dalje u mom životu. Čekam odluku USADA-e, ali vrlo sam uzbuđen vratiti se akciju.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI