Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sijara Eubanks zaratila i s Benom Askrenom | Fight Site

Sijara Eubanks zaratila i s Benom Askrenom

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.11.2018 20:05h Autor:

Sijara Eubanks

Sijara Eubanks polako stvara sve više neprijatelja u UFC-u, a posljednji od tih je Ben Askren. Njoj se nije svidjela njegova Twitter objava nakon što nije prošla vagu za UFC 230 pa se odlučila obračunati s njim čim ga je vidjela.

Askren zapravo što se tiče Eubanks nije napisao ništa krivo, nego je prenio stav kakav ima većina MMA fanova. To se najbolje vidjelo po žestokom negodovanju tribina nakon što je došla do pobjede u subotnjoj borbi protiv Roxanne Modafferi. No, sve je krenulo dan ranije, upravo spomenutim Askrenovim upisom na Twitteru.

“Ovo je luda količina neozbiljnosti. Prvo se ponašala neozbiljno kada nije dobila main event u Madison Square Gardenu uz omjer 3-2. Nakon toga nije odradila svoj posao i skinula kilograme. Vrijeme je za odrasti i biti profesionalac”, napisao je Askren.

Eubanks se na kraju borila i savladala Modafferi, a onda je na putu do svlačionice srela Askrena. Što se tada dogodilo, ispričala je Arielu Helwaniju.

“Vidjela sam Askrena nakon moje borbe dok je davao neki intervju i došla sam do njega, upitala sam ga što ima i koji je njegov problem. On me pogledao i rekao mi je da je bolje da se fokusiram na to da uspijem skinuti kilograme. Onda sam mu rekla neka on gleda svoje jebene poslove. Nakon toga sam mu počela govoriti još neke stvari, dok je oko njega bila njegova obitelj i dok je pokušavao dati intervju”, ispričala je UFC-ova borkinja.

Eubanks smo već zapamtili po ispadima prema Dani Whiteu i Joeu Roganu, a ništa ljepše izjave nije imala niti prema fanovima koji su je kritizirali. Zapravo, mislimo da svatko normalan nakon njenih neprofesionalnih poteza bi trebao ostati pognute glave. Umjesto toga, ona se dodatno razbahatila te je do kraja iznijela svoj stav o Askrenu.

“Rekla sam ja njemu dosta toga. Nije me strah nikoga, jer tko je on? Tko je on da ima meni išta govoriti? Nisi trol, nisi fan, ti si borac. Bijesan si jer sam ja u UFC-u? Problem je što više ljudi zna mene nakon moje četiri borbe nego tebe koji 20 godina hrvaš ljude do smrti i nikoga nije briga zato? Ja ću uvijek svima reći ono što im ide pa koliko god da se pravio važan s izbačenim prsima. Ti si muškarac od 77 kilograma, što ti uopće možeš?”

Čini se kako je Eubanks odlučila sama sebi stvoriti imidž omražene borkinje što s marketinške strane zapravo možda niti nije loša stvar. Potrebno je onda samo imati “dobar želudac” te znati ignorirati neugodne povike i hukanje gdje god se pojavi. Ukoliko u tome uspije, a uz to bude išla medijska pažnja, možda je uskoro i vidimo u borbi za titulu koju je umalo zaradila.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI