“Showtime” o meču s McGregorom: “Zašto da obojica skidamo kile, ako meč nije za titulu?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.03.2019 10:51h Autor:

Conor McGregor i Anthoy Pettis

Conor McGregor u posljednje vrijeme ima običaj slati javne poruke svojim UFC kolegama nakon imresivnih pobjeda. To je učinio Donaldu Cerroneu, a sada i Anthonyju Pettisu, nakon što je ovaj impresivno nokautirao Stephena Thompsona na UFC Fight Night priredbi u Nasvilleu.

Analitičari vjeruju da Irac time otvara tržište i zapravo dogovara potencijalne mečeve. Samim pridodavanjem pažnje borcima poput Cerronea ili Pettisa, “Notorious” ih u očima fanova diže na viši nivo i čini dostojnim potencijalnim protivnicima.

Nakon što je odaslao čestitku Pettisu, novinari su očekivano pitali “Showtimea” zanima li ga meč protiv bivšeg dvostrukog UFC prvaka. Pettis je odgvorio potvrdno!

“To bi bila zabavna borba. To je još jedan tip čiji stil obožavam i još jedan tip s kojim bi se bilo vrlo zabavno boriti”, odgvorio je Pettis i dodao:

“Ako on želi taj meč, idemo to odraditi. Ja se ne bojim boriti protiv bilo koga.”

No, Pettisu je zapravo nebitno, on bi prihvatio bilo kojeg protivinika.

“Ako to neće biti on, idemo dalje, borit ću se protiv sljedećeg”, dodaje “Showtime”.

S obzirom da su i McGregor i Pettis slične građe, a obojica imaju i pobjede u perolakoj, lakoj i velter kategoriji, “Showtime” smatra da nema smisla skidati kile uoči međusobnog meča. Htio bi to odraditi u velteru.

“Obojica smo prirodno velteraši ja mislim. Tu smo negdje. Ako meč nije za titulu, zašto skidati kile?”, pita se Pettis na kraju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI