Show je zagarantiran: Bisping i Miller treneri nove sezone TUF-a

UFC 28.05.2011 10:27h Autor:

Jason Miller

Napokon je riješeno pitanje novih trenera TUF-a 14. Uloga je pripala kontroverznim borcima.

U petak je predsjednik UFC-a, Dana White, ekskluzivno na The Underground forumu izvijestio javnost tko će biti treneri nove sezone UFC-ovog reality showa The Ultimate Fightera. Ta je čast pripala Britancu Michaelu Bispingu i novopridošlom članu UFC-a Jasonu “Mayhemu” Milleru.

Proteklih tjedana bilo je mnogo nagađanja o tome tko bi trebao preuzeti uloge trenera, a uglavnom su se spominjala imena Bispinga, Sonnena, Diaza, GSP-a, Stanna… S obzirom da je Atletska Komisija Kalifornija suspendirala dopingiranog Chaela Sonnena i da se on ne smije natjecati minimalno godinu dana, UFC se trebao okrenuti nekom drugom riješenju. Izabrali su kontroverznog Jasona Millera koji će uz jednako ratobornog Michaela Bispinga sigurno prirediti odličan show na 14. sezoni TUF-a.

White je također potvrdio kako će se dvojac na kraju sučeliti u kavezu, ali da se datum meča još uvijek ne zna. Tako je propao i inicijalni Millerov nastup protiv Aarona Simpsona na UFC-u 132. Američka organizacija sada mora pronaći novog protivnika za Simpsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI