Shogun: Za vrijeme oružane pljačke bio sam bespomoćan!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.05.2014 10:07h Autor:

Mauricio Rua

Mauricio "Shogun" Rua  i nekoliko njegovih prijatelja nedavno su u Brazilu proživjeli pravu dramu nakon što ih je grupa naoružanih kriminalaca zaustavila na putu.

Shogun je prepričao što se dogodilo i u kakvoj se situaciji našao s kolegama i prijateljima.

"Radio sam photoshoot s Jose Aldom za Venum na koji me je odvezao moj prijatelj Pixote. Nakon toga smo pokupili Eduarda Alonsa i Demiana Maiu kod njihovog hotela u Barra da Tijuci i otišli smo u restoran na večeru. Gledali smo UFC i onda smo ih ostavili kod njihovog hotela.", započeo je priču Mauricio Rua.

"Pixote me vozio natrag u Niteroi i kada smo krenuli na Rio-Niteroi most jedan je auto stao ispred nas. Iz njega su iskočila četvorica naoružanih muškarac. Nismo mogli ništa učiniti. Ostavio sam sve u autu. Razmišljao sam da uzmem novčanik i mobitel, ali palo mi je napamet da bi možda pomislili kako ću uzeti pištoljem pa sam sve ostavio. Bili smo u Linha Vermelhi u 2:30 u noći i morali smo hodati 3 kilometra kako bi došli do najbliže policijske stanice. Drago mi je što nitko nije ozlijeđen."

Takve situaciju u Brazilu nisu strane i dovoljno su upozorenje kako će brojni posjetitelji tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva morati biti stalno na oprezu.

"Za vrijeme World Cupa će biti sigurno jer će na ulicama biti velik broj policije i vojske. No, što nakon toga? Što će biti dalje s našim životima? Hoće li biti ovako kao danas? Plaćamo poreze kako bismo bili sigurni cijele godine, a ne samo tih mjesec dana dok traje Svjetsko prvenstvo.", zaključio je Shogun.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI