Shogun smatra da je uvijek dvije borbe od napada na titulu

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2014 15:50h Autor:

Mauricio Rua

Mauricio Shogun Rua svoj idući nastup ima u rodnom Brazilu, a protivnik mu je Jimi Manuwa. Bivši Pride i UFC prvak se nada brzom nokautu, a vjeruje da mu je, kao bivšem prvaku i legendi sporta, dovoljno da poveže dvije pobjede i borit će se za naslov.

Unatoč samo jednoj pobjedi u posljednja četiri nastupa, Mauricio Rua (22-9, 6-7 u UFC-u) se složio sa svojim menadžerom, koji je izjavio da je njegov pulen uvijek na dvije borbe od napada na titulu prvaka.

"Mislim kako je u pravu, no trenutno ne razmišljam o titulu. Moja pažnja je u potpunosti usmjerene na Jimia Manuwu. Što će biti nakon toga, znat ćemo tek nakon te borbe, koja će biti odlična. I on i ja uvijek idemo po nokaut, to je moja snaga. Što ga prije nokautiram to bolje, a fanovi će uživati u borbi", najavio je bivši prvak.

Shogun je u svojoj posljednjoj borbi poražen od Dana Hendersona, kojem se tako nije uspio osvetiti za poraz, koji je doživio u jednoj od najboljih borbi u povijesti UFC-a, studenom 2011. godine. Sad čeka novu priliku za uspjeh, a po drugi put za redom će nastupiti u Brazilu.

Event kojeg predvode Shogun i Manuwa je na rasporedu 8. studenog u Uberlandiji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI