Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Shogun Rua želi revanš s Ovince Saint Preuxom | Fight Site

Shogun Rua želi revanš s Ovince Saint Preuxom

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.06.2017 16:37h Autor:

Mauricio Rua

Na krilima tri pobjede zaredom u UFC-u, Mauricio Rua želi nastaviti svoj pobjednički niz na UFC-ovoj priredbi u Japanu, zemlji u kojoj se proslavio za vrijeme svojih PRIDE dana. Nastavljanjem pobjedničkog niza želi i osvetiti težak poraz koji je došao od strane Ovince Saint Preuxa koji ga je nokautirao u 34. sekundi prve runde.

“Borio sam se u ožujku. U razgovoru sa svojim timom došli smo do zaključka da bi se trebao boriti u rujnu. UFC organizira priredbu u Japanu, jako volim tu zemlju i njezine ljude. Bilo bi jako lijepo boriti se opet tamo. Želio bih biti naslovna ili sunaslovna borba večeri na tom ‘eventu’. Nije bitno koja od te dvije borbe će biti, bitno je da se nađem na tom popisu borbi. Vežu me lijepa sjećanja uz Japan. Energija tamo je odlična. Ako sve bude išlo prema planu, boriti ću se još jednom u Saitama Super Areni gdje sam jednom već postao prvakom. To mjesto mi vraća lijepa sjećanja i daje dobru energiju”, izjavio je ‘Shogun’ za Combate.

“Imam puno poštovanje za OSP-a koji me je pobijedio. Želim opet tu borbu, možda u Japanu? Ne razmišljam previše o tome kako sam rangiran u diviziji. Cormier se uskoro bori s Jonesom i tu je Gustafsson koji će vjerojatno napadati titulu. Tu je isto tako i Manuwa koji se bori u srpnju. Razmišljam o jednoj po jednoj borbi. Ako razmišljam o onome što će uslijediti, ne fokusiram se na predstojeću borbu. Govorim vam to iz iskustva. Znam to jer sam bivši prvak i dugo sam u ovom sportu, borba za titulu može doći brže nego što možeš zamisliti. Ako dođe borba za titulu, biti ću presretan. Svaku borbu vidim kao san a pojas je moj najveći san”, zaključio je legendarni borac.

U svojem zadnjem nastupu, Rua je nokautirao Giana Villantea. Prethodno tome, porazio je Coreya Andersona i Antonia Rogeria Nogueiru sudačkim odlukama. Zadnji poraz mu je onaj od Saint Preuxa 2014. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI