Shogun Rua želi catchweight borbu s Bispingom i spušta se u srednju kategoriju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2015 08:52h Autor:

Mauricio Rua

Mauricio Rua sve teže dolazi do pobjeda u UFC-ovo oktogonu. Nekadašnji prvak u poluteškoj kategoriji je izgubio posljednja dva meča, ali i dalje je pun optimizma kad je u pitanju karijera.

Mauricio Rua je trenutno na omjeru od 22 pobjede i 9 poraza. Izgubio je 5 od posljednjih 7 mečeva i to ga je izgleda nagnalo da promjeni neke stvari kad je u pitanju nastavak karijere.

Među MMA zaljubljenicima proširila se vijest da se Shogun želi prebaciti u srednju kategoriju. Za to će biti potrebno skinuti kilažu, ali prije toga ima u planu odraditi catchweightu borbu (88.5 kg) protiv Michaela Bispinga.

"Rado bih vidio Shoguna u catchweight borbi. Predložio sam UFC-u neka imena i volio bih da to bude na 88.5 kilograma, kao što su Wanderlei Silva i Vitor Belfort radili prije nego su se spustili u nižu kategoriju. To bi bio dobar način da testiramo skidanje kila, da vidimo bi li izgledao bolje, kako bi se nosio s cijelim procesom i bi li mu to dalo novu motivaciju." rekao je za brazilski portal Do Vale Tudo menadžer Eduardo Alonso.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI