Shogun pronašao novu motivaciju u treningu s Demianom Maiom

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.03.2014 20:13h Autor:

Mauricio Shogun Rua

Mauricio "Shogun" Rua je, iako su mu tek 32 godine, pravi veteran mješovite borbe. Nakon teških ratova u ringu i kavezu čeka ga repriza onog najvećeg, protiv Dana Hendersona, a Shogun je uvjeren da je našao pravu motivaciju koja bi mu trebala donijeti pobjedu.

Mauricio Rua se na najvećoj MMA sceni bori već punih 11 godina, a prvi veliku uspjeh, osvajanje Pride Grand Prixa, ostvario je prije devet godina, kada je imao tek 23 godine. Iz tog razloga se ljudi čini da je on već veteran, no zapravo je mlađi od velikog broja boraca iz UFC-ovog vrha. Ipak, problema s motivacijom nakon toliko godina karijere ipak je imao, no kaže da je napokon riješio i taj problem.

"Oduvijek sam imao sjajne trenere, no nedostajalo mi je prave motivacije", rekao je Shogun, koji je prije ove borbe promijenio tim s kojim trenira, o kojem je rekao: "Ovdje u Sao Paolu gdje sam sad je drugačije jer sam jedan od boraca, dok je u prethodnom kampu sve bilo podređeno meni, i to mi odgovara."

Pohvalio je i vrhunske borce koji treniraju s njim: "Ovdje je nekoliko sjajnih momaka, prije svih Daniel Sarafian i Demian Maia, od kojih sam puno naučio."

Smatra da bi u ovu borbu protiv Hendersona mogao uči puno spremniji nego što je to bilo prošli put: "Bit će lakše, jer sada znam kako se on bori. Lakše ću prilagoditi moj ritam, no to ne znači da ću previše taktizirati, bilo da vodio ili gubio, u svakom trenutku moja će namjera biti da ga nokautiram. Tražit ću priliku da ga nokautiram u prvoj rundi."

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI