Shogun odustao od srednje kategorije i nudi revanš Lil Nogu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.12.2013 18:26h Autor:

Shogun Rua

Popularni i iskusni brazilski borac Mauricio "Shogun" Rua odlučio je ipak odustati od ideje da svoju karijeru nastavi u srednjoj kategoriji će se i dalje nastaviti natjecati s borcima koji imaju do 93 kilograma, barem dan prije borbe.

Iako mu je sve donedavno prijetio čak i završetak karijere, barem je tako isticao Dana White, on je ipak svojom uvjerljivom pobjedom nad Jamesom Te Hunom koja je ostvarena nokautom već u prvoj minuti prve runde demantirao sve one koji su smatrali da mu je vrijeme za mirovinu.

"Nakon dosta razmišljanja mogu reći da ipak ostajem u poluteškoj kategoriji, nema šanse da se spustim na 84 kilograma. Takvu odluku poduprijeli su i u mom timu, a treba reći i kako je ovo najteža kategorija. Bio sam osvojio dva puta titulu prvaka, pa sam već naviknuo. Moj san je još jednom stići do pojasa, ali svjestan sam da je potrebna još koja pobjeda prije statusa izazivača", rekao je Shogun.

"Nokauti su nešto što se događa u borbama, ipak imamo male rukavice i svatko svakoga može srušiti. Hvala Bogu što imam nekoliko mečeva u svojoj karijeri u kojima sam slavio u prvoj rundi, a za idućeg protivnika volio bih imati Lil Noga", rekao je.

Mauricio i Antonio Rogerio Nougiera već su se borili, ali bilo je to davne 2005. godine u Prideu, a tada je slavio Shogun jednoglasnom sudačkom odlukom.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI