Shogun: Od gubitka krvi, bio sam potpuno dezorijentiran!

UFC 22.11.2011 08:37h Autor:

Photo by Heavy.com

U ekskluzivnom prvom intervjuu nakon dvoboja protiv Dana Hendersona, bivši UFC prvak, Mauricio Shogun Rua, za Tatame se osvrnuo na neke detalje vrhunskog dvoboja koji je osvojio svijet.

“Nažalost, ishod nije onaj koji smo očekivali. Najbitnije je da su fanovi zadovoljni, baš kao i promotori. Pred kraj dvoboja sam bio potpuno dezorijentiran jer sam gubio previše krvi, pa ne znam uopće kako je borba izgledala. Kasnije kod kuće sam vidio da je meč bio dobar. Dan Henderson je pokazao da se radi o čvrstom borcu. On zaslužuje svaki respekt”, izjavio je Shogun.

Upitan je li ga iznenadila desnica koja je proslavila američkog borca, Rua odgovara:

“Iznenadila? Da. Vjerovao sam sam da ću ga uvijek prvi pogoditi, no on je bio brži. Osjetio sam udarac i pao pred njegove noge.”

Iako ne želi uzeti ništa od Hendove pobjede, Brazilac ipak smatra da je možda mogao biti remi.

“Ja bih ovo bodovao kao remi. Mislim da sam pobijedio zadnju rundu s priličnom prednošću. To bi se moglo bodovati s 10:8. Cijelu dionicu sam bio u mountu što je najdominantnija u MMA-ju.”

Zašto ipak nije dovršio posao i nokautirao svog protivnika?

“Teško je reći. Kao što sam već naglasio, bio sam vrlo dezorijentiran. Izgubio sam previše krvi i nisam bio na 100 posto. Dao sam sve od sebe. Dan Henderson ima kožu krokodila. Njegovo lice može izdržati toliko udaraca i uopće ne prokrvariti. Dao sam sve što sam imao, no nije bilo dovoljno”, zaključuje Shogun.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI