Shogun: Meč protiv Jonesa sada me uopće ne zanima!

UFC 07.12.2012 08:29h Autor:

Shogun VS Jones

Shogun Rua ulazi tijekom nadolazećeg vikenda ponovno u oktogon nakon četiri mjeseca pauze, a protivnik će mu biti nadolazeća poluteškaška zvijezda Alexander Gustafsson. Mnogi ga pitaju hoće li u slučaju pobjede ponovno napasti Jona Jonesa.

To je ipak pitanje koje u ovom trenutku nije nešto što Shogun želi čuti, nije mu drago što mu takvim razmišljanjem pokušavaju remetiti koncentraciju prije borbe protiv nimalo bezazlenog švedskog protivnika.

"Za mene je bitno da u svemu idem korak po korak i trenutno sam potpuno fokusiran na meč protiv Gustafssona. Nakon toga sve se može promijeniti i sve se može dogoditi, ali sada me zanima samo borba ovog vikenda", rekao je Shogun.

No, revanš protiv Jonesa definitivno je nešto što ga ipak zanima. Njih dvoje borili su se u ožujku prošle godine  i upravo je njemu Jon preoteo titulu prvaka nokautiravši ga sredinom treće runde. Priliku za revanš već je i imao nedavno, no odbio je. "UFC me za tu borbu protiv Jona pozvao u posljednji trenutak, nisam bio spreman, svi znaju da sam samo dva tjedna ranije imao meč protiv Brandona Vere, a potrebno mi je otprilike šest tjedana da budem potpuno spreman za novi nastup."

UFC on FOX 5 možete gledati uživo na Fight Channel PPV-u (MaxTV, kanal 25) u nedjelju 9. prosinca s početkom u 02:00h.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI