Shogun želi biti Ultimate Fighter trener

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.09.2014 21:36h Autor:

Mauricio Rua

Mauricio Rua, bivši UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, priprema se za svoju borbu protiv Jimia Manuwe. Usput je iznio jednu svoju veliku želju, a to je da bude trener u Ultimate Fighter showu.

Vrlo popularni brazilski MMA borac i bivši UFC prvak u poluteškoj kategoriji, Mauricio "Shogun" Rua, priprema se za svoju iduću borbu, koja je na rasporedu 8. studenog u Brazilu. U glavnoj borbi UFC Fight Nighta 56, protiv će mu biti britanski borac Jimi Manuwa. Shogun je trenutno u žestokom treningu, a o pripremama je rekao:

"Otišao sam u Japan promovirati UFC i nakratko sam otišao s treninga. Nije jednostavna situacija tako otići, no u Japanu je bilo uistinu sjajno. Sad sam se vratio i ponovno sam u punom treningu i bit ću spreman za tu borbu", rekao je Shogun, koji trenutno nije u dobroj poziciji, budući da je pobijedio u samo jednoj od posjednje četiri borbe.

Usput je iznio i jedan plan, odnosno veliku želju: "Volio bih biti trener u Ultimate Fighteru. Do sada nisam imao priliku, no to mi je velika želja, na neki način i san. To mi je trenutni cilj i nije bitno tko bi bio suprotstavljeni trener."

Dosadašnji treneri brazilske verzija ovog showa su bili Wanderlei Silva (dva puta), Vitor Belfort, Fabricio Werdum, Minotauro Nogueira i Chael Sonnen. 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI