Shogun: Bit ću prvi koji će nokautirati Hendersona!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.11.2011 17:59h Autor:

Mauricio Shogun Rua vs. Lyoto Machida

Bivši UFC-ov prvak, Mauricio Shoun Rua, pokušat će narednog vikenda ono što nije uspjelo nikome do sada – nokautirati Dana Hendersona prvi put u njegovoj dugogodišnjoj karijeri. Dvojac će predvoditi UFC 139 koji izravno možete pratiti na Fight Channelu (MaxTV, kanal 25).

“Kada ulazite u meč protiv Hendersona, morate biti odlično pripremljeni kada su u pitanju boksačke tehnike. To je bitna njegova kvaliteta. Zaista ga poštujem kao borca. On je netko kome se divim. Već dugo godina je na samom vrhu i uživam kada ga gledam. Ovo je meč koji se trebao dogoditi još u Prideu, prije mnogo godina. I on je smatrao da ćemo se sigurno tada sastati, no meč se nikada nije održao. Dan je sjajan borac, a ovo će biti sjajna borba za fanove”, izjavio je Shogun za ESPN.

Iako poštuje svog protivnika, višestrukog prvaka Pridea i donedavnog šampiona Strikeforcea, Rua ga planira nokautirati…

“Nadam se da ću biti prvi koji će nokautirati Dana. Talentiran je i iskusan; borio se protiv mnogih velikih imena, mnogi su ga dobro izudarali, ali nikada nije bio nokautiran. Ja sam uvjeren u svoje kvalitete. Vjerujem da ću biti prvi koji će to učiniti”, uvjeren je Rua koji zaključuje.

“Nadam se da će Dan doći dobro pripremljen jer ću upravo takav ja biti. Pokazat ću ljudima da mogu biti konstantan u pobjedam i zadržat ću pobjednički niz.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI