Shevchenko žestoka prema bivšoj prvakinji: “Pobjeći dan prije borbe zapravo je bio njen plan od početka!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.09.2018 09:53h Autor:

Nicco Montano i Valentina Shevchenko

Valentina Shevchenko uvjerena je kako je ovo što se dogodilo s njenom borbom protiv Nicco Montano zapravo bio plan njene protivnice od samog početka, odnosno da je Montano imala plan iskoristiti ovaj tjedan za samopromociju.

Shevchenko je prošla kroz veliko razočaranje i to onime čega ju je zapravo bio strah još otkako je borba protiv Montano napokon dobila svoj datum. Objasnila je kako je vjerovala da ova nije spremna, jer joj je trebalo toliko dugo da borbu prihvati te da je na kraju to i presudilo.

“Situacija s Nicco nije me iznenadila. Kao što sam već ranije rekla, ona može odustati u bilo kojem trenutku, a već nekoliko puta je pokušala izbjeći ovu borbu. Ovo su bile moje treće pripreme za borbu protiv nje. Iskreno, sve mi izgleda kao njen plan od samog početka. On je bio da se pojavi u tjednu borbu, izgraditi time ime, samouvjereno se predstavlja, a onda pobjegne od borbe u posljednjim minutama”, iznijela je Valentina svoje mišljenje, a onda je dodala nešto što ju je jako zasmetalo u vezi njene sada već bivše potencijalne protivnice:

“Cijelo vrijeme govorila je o borbenom duhu i karakteru, no ne znam kakav borbeni duh ona spominje. Ne vjerujem da je imala zdravstvenih problema, na otvorenom treningu izgledala je sasvim dobro. Zapravo, ovo su sve osmišljeni neprofesionalni postupci.”

Montano je već ostala bez titule i potvrđeno je kako će se Valentina što prije boriti za pojas, no da još uvijek nemaju informacije protiv koga bi to trebalo biti.

“Mislim kako je UFC napravio jako dobar postupak i učinili su ono što je svojim postupcima zaslužila. Ja ću nastaviti svoj put i pričekati ću iduću priliku da uzmem ono što je moje. UFC će donijeti odluku, a ja sam borkinja i ovo je moj posao. Samo se nadam da ću dobiti priliku uzeti titulu u pravoj borbi i zbog toga se nadam pravoj protivnici”, rekla je na UFC-ovu odluku, a onda je otkrila kako su pokušali ostaviti ju i na sutrašnjem programu, ali da za to nije bilo realnih mogućnosti:

“Kontaktirali su pet najboljih borkinja ove divizije, ali niti jedna nije u mogućnosti skinuti kilograme, tako da ćemo vidjeti protiv koga i kada ću se boriti. Nadam se da ćemo uskoro znati.”

Situacija u kategoriji je takva da ima podosta velik broj potencijalnih izazivačica, kao što postoji i mogućnost dovođenja nekih borkinja iz drugih promocija, budući da ovdje UFC još uvijek nije uspio skupiti sve najbolje u svojim redovima. U svakom slučaju, mnoge djevojke već su izrazile svoju ambiciju boriti se protiv Shevchenko, kada već Montano nije ta koja će to odraditi. Nebitno sada koji su pravi razlozi otkazivanja ove borbe.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI