Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Shevchenko: Ne vjerujem Amandi Nunes | Fight Site

Shevchenko: Ne vjerujem Amandi Nunes

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2017 10:00h Autor:

Valentina Shevchenko

UFC-ova izazivačica u bantam kategoriji Valentina Shevchenko ne vjeruje da je Amanda Nunes bila bolesna i da je to razlog njezina odustajanja od nastupa na UFC-u 213 proteklog vikenda u Las Vegasu. Razočarana jer joj je propao nastup, Shevchenko u razgovoru za emisiju “The MMA Hour” nije štedila Brazilku.

“Ne vjerujem 100 posto da je istina to što govori. Pokušava reći da se radilo o zdravstvenom problemu, da nešto nije bilo u redu s njezinim zdravljem, ali tijekom čitavog tjedna, na dan vaganja, na otvorenom treningu, svi su vidjeli da je vrlo dobrog zdravlja. Bila je vrlo agresivna. Čak i na vaganju je rekla da je spremna dati sve od sebe u meču i uzeti pobjedu. Ponašala se potpuno zdravo”, smatra Shevchenko i dodaje:

“Onda nakon vaganja, na dan meča, odustane i kaže da se čitav tjedan loše osjećala. Ali u isto vrijeme je govorila da se dobro osjećala, da je snažna i spremna za meč.”

Shevchenko se slaže s Danom Whiteom koji je ustvrdio da se 90 posto radilo o mentalnom problemu, a tek 10 posto o problemima sa zdravljem.

“Ne znam što se događalo u njezinoj glavi, ali to ćemo tek vidjeti. Odbila je boriti se u posljednji trenutak, a prije toga je pričala kako je snažna, kako se dobro osjeća i kako će pobijediti. Bila je agresivna na vaganju, na sučeljavanju, na otvorenom treningu. Tada je bila totalno zdrava”, tumači UFC izazivačica koja smatra da bi Nunes mogla ponoviti ovakvu taktiku.

“Ne bi se iznenadila da UFC odredi novi datum, a ona ponovno u isti trenutak napravi istu stvar. Čitala sam da su se kroz povijest događale takve stvari. Vojske bi uvijek upotrebljavale taktiku koja je efikasna da bi pobijedili u bitkama. Ponavljale bi ono što funkcionira. Kao u ovom slučaju, bili bi spremni za rat i onda bi otkazali protivniku u zadnji čas. Čekaju kada je protivnik opušten, da bi ga u tom trenutku napali i pobijedili. Tako da ja neću biti iznenađena, ako ona ponovno učini istu stvar. No, to za mene i nije bitno jer sam konstatno u treningu i bit ću spremna za svaki termin.”

Umjesto na zasluženi odmor, Shevchenko se vraća u dvoranu.

“Obično si slobodan nakon meča. Ali ovaj put se tako ne osjećam, moja misija i dalje nije gotova, posao nije odrađen. Tako da sam i dalje u tom nekakvom borilačkom modu. Čekam novi termin i ponovno ću napraviti isto. Dat ću sve od sebe u pripremama i porbat ću pobijediti kada stigne meč. Nadam se da će i ona htjeti nastupiti, a neće ponovno otkazati”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI