Shawn Jordan: Volio bih Fedora, ali ako ne nađem unosnu borbu spreman sam povući se iz sporta

UFC 28.01.2016 11:00h Autor:

Shawn Jordan/Photo by Dave Mandel

Bivši UFC-ovac Shawn Jordan trenutno je bez ugovora i istražuje tržište. Jordan još nije pronašao zanimljivu ponudu, no zainteresiran je za meč s Fedorom ili bilo kakav financijski isplativ angažman. U suprotnom, 31-godišnji teškaš spreman je povući se iz sporta.

“Želio bih se boriti i zarađivati od toga, ali išao sam na faks. Imam diplomu i mogu pronaći posao bilo kada”, tvrdi Jordan koji ima diplome iz kineziologije i kemije.

Iako je Jordan uzbudljivi borac i većinu nastupa završava prekidom, bilo to na njegovu ili protivnikovu štetu. No nakon zadnje uspješne serije u kojoj je ostvario tri nokauta, u posljednjem nastupu na UFC 192 priredbi u listopadu sudačkom odlukom ga je porazio Ruslan Magomedov. Završiti ugovor s porazom loše je za pregovračku poziciju bilo kojeg borca i Jordan je toga svijestan, no ipak on priželjkuje borbu s odnedavno ponovno aktivnim Fedorom Emelianenkom.

“On je razlog zbog kojeg sam se počeo baviti ovim sportom. Počeo sam gledati njegove borbe dok me još zanimao američki nogomet. On me na neki način zainteresirao za MMA. Jedan mi je od najdražih boraca i volio bih se natjecati protiv njega dok je još aktivan”, kazao je Jordan.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI