Shawn Jordan trenutno je bez ugovora i želi borbu protiv Fedora

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.10.2015 18:36h Autor:

Shawn Jordan

UFC-ov teškaš Shawn Jordan trenutno bi trebao krenuti u pregovore oko novog ugovora s organizacijom, no razmišlja da to privremeno stavi sa strane, ukoliko mu se ispuni želja. Budući da je trenutno slobodan borac, ponudio se za borbu protiv Fedora Emelianenka.

Nema sumnje kako je, iako je u posljednjoj borbi poražen od Ruslana Magomedova, UFC zainteresiran Jordanu (18-7, 6-4 u UFC-u) ponuditi novi ugovor. Posebno i iz tog razloga što im u teškoj kategoriji ionako nedostaje boraca, a i prije tog poraza je Jordan bio u nizu od tri pobjede. No, možda se to neće dogoditi tako brzo.

Budući da mu je prethodni ugovor istekao, Jordan je trenutno "free agent", odnosno slobodan borac koji nema nikakve prepreka oko potpisa s bilo kojom drugom organizacijom. Tako je bivši igrač američkog nogometa izrazio želju sastati se s vjerojatno najvećim teškašem svih vremena, Fedorom Emelianenkom.

"Koliko se je ljudi imalo priliku boriti protiv čovjeka zbog kojeg su uopće krenuli baviti se ovim sportom. Želim to učiniti, a nadam se da je to moguće. Boriti se s takvom legendom bila bi nevjerojatna čast, a i ja sam borac koji može savladati svakoga", rekao je Jordan.

Iako se prvobitno spominjalo kako Fedorov protivnik Singh Jaideep, to još uvijek nije potvrđeno te su nagađanja oko imena njegovog protivnika, za Rizinov event na Silvestrovo, ponovno aktivirana. A Jordan je samo jedan od onih koji su se sami ponudili ili koje se povezivalo. No, u svakom slučaju i možda najkvalitetniji borac u tom cijelom nizu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI