Shaquile O’Neal želi raditi u UFC-u, Dana će mu to omogućiti

UFC 11.06.2011 08:50h Autor:

Shaquille O'Neal

U prošlosti se pričalo da bi se Shaq mogao i boriti u američkoj organizaciji, no čini se kako će za sada ipak samo biti dio upravljačkih struktura.

Legendarni američki košarkaš, Shaquile O’Neal, se prije nekoliko dana oprostio od NBA karijere, a Dana White je novinarima otkrio kako Shaq želi posao u UFC-u. Poznato je kako “gorostas” već dugi niz godina trenira MMA, a nekoliko puta je bilo govora i o njegovoj borbi u UFC-ovom kavezu. Čini se da bi ga ipak mogli vidjeti u UFC-u, no ne kao borca, nego kao promotora.

“Shaq voli MMA i trenira slobodnu borbu već duže vrijeme. Tjedan dana prije nego se povukao, nazvao me i rekao da bi volio na neki način biti involviran u UFC-u. On je oduvijek velik prijatelj UFC-a i MMA-ja i vjerujem da ćete ga vidjeti u nekoj kombinaciji”, izjavio je Dana White u petak za ESPN.

“Slušaj…imat ću mnogo vremena, a obožavam ovaj sport i želio bih nekako biti uključen. Želim biti dio UFC-a”, dodao je White opisavši kako je tekao razgovor.

O’Neal je u prošlosti pomagao i oko The Ultimate Fightera što Dana White posebno cijeni…

“On se nije pojavio samo tako, on je dio ovoga već duže vrijeme. Pomogao nam je pokrenuti prvu sezonu TUF-a i uvijek nas je gurao kada je trebalo. Ako u ovom trenutku želi biti dio UFC-a, ja sam i više nego sretan mu to omogućiti”, zaključuje predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI