Ševčenko šokirana sudačkom odlukom: Ona nije napravila apsolutno ništa u ovoj borbi!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.09.2017 10:29h Autor:

Valentina Ševčenko

Valentina Ševčenko se nikako nije mogla pomiriti s porazom u svojoj prvoj borbi za UFC titulu. Već u kavezu je ljutito reagirala, izjavivši kako Amanda Nunes nije napravila apsolutno ništa čime je mogla uzeti pobjedu u njihovoj borbi.

Rijetko kada u kavezu možemo vidjeti izuzetno ljutu poraženu osobu. Većinom se dogodi čestitka protivniku ili protivnici, dok tek kasnije borci ili borkinje budu iskreni oko svog mišljenja. No, to nije bilo tako u slučaju Valentine Ševčenko. Ona je odmah nakon poraza od Amande Nunes izrazila svoje nezadovoljstvo, a pobjednici nije čestitala. Iz jednostavnog razloga, ona pobjednicom smatra sebe.

“Ne razumijem kako je ova odluka mogla otići u drugu stranu. Zbog dva rušenja? Nije me udarila značajno niti jednom u cijelom meču. Pogledajte njeno lice! Nos joj je ružičast. Sve su to napravili moji udarci. Ukrali su mi ovu pobjedu, ona nije zaslužila i dalje biti prvakinja”, izjavila je Joeu Roganu odmah u kavezu.

Na to je bila upitana o čemu je razmišljala dok je Bruce Buffer čitao rezultate sudačkih kartica, a odgovor je i dalje dolazio kroz frustracije. Valentina jednostavno više nije htjela biti u tom kavezu.

“Bila sam sigurna da sam dobila ovu borbu. Ona nije napravila apsolutno ništa u ovoj borbi. Broje li se oni neki lagani kickovi kojima me pogađala? Ja jako udaram, ono što je ona radili nisu kickovi.”

Na press konferenciju je došla malo smirenija, no stav prema odluci sudaca se nije promijenio. Uvjerena je kako je napravila dovoljno, a po svom je mišljenju mogla dobiti i svih pet rundi u svoju korist.

“Respektiram odluku sudaca, ali se ne slažem s njom. Tri runde su sigurno bile moje. Zapravo, prva runda bila je neizvjesna, iduće tri sam sigurno dobila, a petu rundu sam bila bolja, osim tog jednog rušenja, a i nakon njega sam ju udarala s poda, dok je ona samo držala kontrolu. S razlogom sam frustrirana. Po mom i njenom licu se može vidjeti tko je primio više udaraca. Osjećam da se danas dogodilo nešto nepošteno.”

Zatražila je treću borbu protiv Amande, no to je teško za očekivati. Možda bi za Valentinu najbolja opcija bila odlazak u njenu prirodnu kategoriju, muha kategoriju koju je UFC nedavno osnovao i u kojoj će uskoro biti održana prva borba. Više ćemo znati nakon nekog vremena, kada se slegnu dojmovi i kada Valentinu pogleda borbu. Istina, Amanda Nunes nije impresionirala, no pitanje je i je li Valentina napravila dovoljno za oduzeti pojas prvakinji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI