Ševčenko prozvala VanZant: Nemoj žuriti, bori se protiv mene za prvu izazivačicu!

UFC 10.11.2017 16:27h Autor:

Valentina Ševčenko

Valentini Ševčenko nije najbolje sjela izjava Paige VanZant, koja je najavila da je njena iduća borba za UFC titulu muha kategorije. Ševčenko ju je tako otvoreno pozvala da međusobno odmjere snage za poziciju prve izazivačice.

Ševčenko je nakon poraza u borbi za titulu, protiv Amande Nunes na UFC 216, izjavila kako sigurno odlazi u muha kategoriju, kojoj zapravo i pripada. Uvođenjem te divizije, Ševčenko je automatski kandidatkinja za napad na titulu, no još nekoliko djevojaka smatra da se može naći u toj poziciji. Jedna od njih bi mogla biti i Paige VanZant, koja unatoč lošim posljednjim rezultatima otvoreno izjavljuje da će se boriti za titulu. Ševčenko joj je tako odlučila odgovoriti.

“Nemoj žuriti djevojko. Ukoliko se želiš boriti za titulu, bori se prvo protiv mene”, glasila je njena objava na Twitteru, u kojoj je označena VanZant, ali i svi bitni čelnici UFC-a, koji bi tu borbu mogli organizirati.

U svakom slučaju, kada bi se ovo i ugovorili, ne moramo govoriti kako bi Ševčenko u startu bila postavljena za apsolutnu favoritkinju. VanZant dolazi iz niže kategorije i tek se mora vidjeti gdje je njeno mjesto u novoj diviziji. S druge strane, Ševčenko je sve svoje muay thai trofeje osvojila upravo u tom težinskom rangu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI