Seth Baczynski i još tri borca otpušteni iz UFC-a

UFC 02.05.2015 20:24h Autor:

Seth Baczynski

Dugogodišnji UFC-ov borac Seth Baczynski jedan je od četiri borca koji više nisu članovi njihovog rostera. Kanadskom Poljaku je presudio ekspresni poraz koji je doživio u Krakowu od Leona Edwardsa.

Nakon pet poraza u posljednjih šest borbi i ukupno 11 borbi uz skor 5-6, Seth Baczynski više nije član UFC-ovog rostera. Kanadskom borci je presudio poraz od Leona Edwardsa, koji ga je u Krakowu nokautirao nakon samo deset sekundi. Bio je to peti poraz u šest njegovih posljednjih nastupa te treći u nizu, a nije mu pomogla niti činjenica da su prethodne dvije borbe, prije Krakowske, bile proglašene borbama večeri. Zanimljivo, njegova posljednja pobjeda bila je u studenom 2013. protiv Neila Magny, koji je od tad nanizao šest trijumfa.

Osim njega, UFC napuštaju i Marcin Bandel,Cain Carrizosa te Justin Jones. Bandela je također presudio poraz u Krakowu, koji je doživio od Stevena Raya, dok je Carrizosa u ožujku poražen od Leonarda Mafre te također napustio UFC nakon samo dvije borbe. Jones je također u UFC-u nastupio samo dva puta, a njemu je presudio poraz od Rona Stallingsa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI