Sergio Pettis pred svoj prvi “main event”: Ne bojim se Johnsona, bit ću novo lice divizije

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.08.2017 14:51h Autor:

Sergio Pettis

Sergio Pettis danas će po prvi puta nastupiti u glavnoj borbi nekog UFC eventa. Protivnik mu je Brandon Moreno, a mlađi brat bivšeg prvaka misli iskoristiti tu činjenicu da bi se predstavio kao novi kandidat za naslov prvaka.

Do toga bi mogao doći nekom velikom pobjedom, zbog situacije u kojoj se divizija nalazi. Tako je npr. Ray Borg podosta lako došao do napada na titulu, a nakon njega se otvara prostor za još koje novo lice. Sergio upravo sebe vidio kao takvog, posebno jer hvata četvrtu pobjedu u nizu.

“Mislim da bi me impresivna pobjeda svakako odvela među kandidate za titulu. Diviziji je potrebno nego novo lice, a ja mislim kako ja mogu biti taj. Svi dosadašnji protivnici su jako lako upadali u Demetriousovu igru. Pojave se kao slonovi i onda se uplaše miša kada ga vide. Ja nisam uplašen i mislim kako dolazi moje vrijeme. Prošao sam kroz ono kroz što sam prošao, doživio sam neke poraze nakon kojih sam odrastao i naučio nešto te sam postao bolji kao osoba i kao borac. To je sve dio mog puta, moja rute, na kojoj bi iduća stanica mogla biti ono što želim”, rekao je medijima pred nastup.

S tek 23 godine i UFC skorom 7-2, Pettis je svakako vrlo zanimljiv borac po tom kriteriju. Svakom borbom napreduje i nema sumnje kako bi ga UFC vrlo lako mogao prodati i promovirati. Za to mu prvo treba pobjeda nad Morenom, koji je u svojoj kratkoj UFC karijeri već puno toga napravio te većinu iznenadio svojom kvalitetom. Ukoliko Sergio Pettis uspije savladati Morena pred njegovim navijačima, uistinu jako dobro izgledaju njegove šanse za pokušaj osvajanja pojasa. Naravno, ukoliko on i  dalje ostane kod Demetriousa Johnsona.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI