Sergio Pettis otkazao borbu, Smolka mu poslao tampone i traži protivnika bez menstruacije (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.09.2016 19:25h Autor:

Louis Smolka

Samo tjedan dana prije održavanja UFC eventa u Portlandu, Sergio Pettis je otkazao borbu protiv Louisa Smolke. Borcu s Havaja se to baš nije svidjelo, odnosno nije baš prihvatio priču o lakšoj ozljedi.

Pettisov nastup otkazao je njegov trener Duke Roufus, koji je rekao kako je mlađi brat bivšeg prvaka doživio lakšu ozljedu, ali da će zbog nje morati otkazati borbu protiv Louisa Smolke. Smolki se to nimalo nije svidjelo, ponajviše zbog situacije jer bi ga pobjeda u toj borbi možda dovela i do prilike napasti titulu muha kategorije.

Tako se danas svojim fanovima obratio kroz video na Instagramu, u kojem je Pettisu poslao potpisanu kutiju tampona te je objasnio sve rekavši:

“Vjerojatno je do sada većina van čula da je Sergio Pettis otkazao borbu i ja mu želim brzi oporavak njegove slomljene vagine. Shvaćam da se menstruacija događa i da će vjerojatno biti u bijelim hlačicama, pa nije lijepo da krvari kroz njih još prije nego borba i krene. Ja mu zato šaljem ovu potpisanu kutiju tampona, a vama ostalima poručujem da se vidimo u Portlandu.”

Još je dodao kako se u Portlandu namjerava boriti protiv bilo kojeg borca bez menstruacije. Inače 25-godišnji Smolka je vlasnik skora 11-1, a jedini mu poraz dolazi od bivšeg izazivača Chrisa Cariasa, podijeljenom odlukom sudaca. Osim toga ima pet UFC pobjeda, a zanimljivo je kako je izuzetno atraktivan borac i dobar finisher za muha kategoriju. Samo dvije pobjede nije ostvario prekidom. Možebitna pobjeda protiv Pettisa mu je mogla donijeti napad na titulu prvaka, ovako je sad pitanje tko bi mu mogao uskočiti kao protivnik.

A video posted by Louis Smolka (@lastsamuraiufc) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI