Sergio Pettis: Nisam više klinac, pokazat ću da postajem muškarac!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.06.2014 10:47h Autor:

Sergio Pettis

Sa samo 20 godina Sergio Pettis je jedan od najmlađih UFC-ovih boraca, ali isto tako je i jedan od onih za kojeg svi govore da najviše obećava unatoč porazu u posljednjem meču.

Do dvoboja s Alexom Caceresom imao je čistih deset pobjeda u isto toliko nastupa. No, Caceres je zaustavio njegov niz. Iz poraza je izvukao lekciju i spreman je unaprijediti svoje borilačke vještine, ali što je još važnije unaprijediti borilačku inteligenciju u sljedećoj borbi.

"Iz te sam borbe puno naučio. Nitko ne voli gubiti. Radio sam pogreške koje je Caceres iskoristio i tako sam naučio da moram biti oprezniji. Moja borilački IQ je mnogo bolji i spreman sam pokazati napredak već u sljedećoj borbi."

Duga zima u Wisconsinu provedena u dvorani dala mu je priliku da frustracije iz prošlog meča pretvori u motivaciju za sljedeći. Prilika za novo dokazivanje biti će ovog vikenda na UFC Fight Nightu: Henderson vs. Khabilov koji će se, u noći sa subote na nedjelju 8. lipnja, održati u Albuquerqueu. Protivnik mu je iskusni 33-godišnji Yaotzin Meza (20-9, 1-2 UFC).

"Jedva čekam ovu borbu i priliku da stavim ruke na protivnika. Želim ostaviti pečat u toj borbi. Nisam više klinac. Moje tijelo počinje ličiti na tijelo muškarca i ja počinjem razmišljati kao odrasla osoba. Ovo je moja karijera i u nju potpuno ulažem na sve načine. Moja karijera ovisi o ovoj borbi, ali i njegova. Obojica ulazima u borbu nakon poraza i vidjet ćemo tko želi više pobjedu i povratak.", rekao je Sergio Pettis.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI