Sedam borbi potvrđeno za UFC 216 event u listopadu

UFCIZDVOJENA VIJEST 02.08.2017 00:39h Autor:

Lando Vannata

Sedam prvih potvrđenih borbi našlo se na programu UFC 216 eventa koji se održava u listopadu, a među njima su neka vrlo zanimljiva imena.

Imena boraca koji će nastupiti na ovom eventu, koji se održava 7. listopada u Las Vegasu, su zapravo prva službena, iako se već neko vrijeme spominje kako bi event trebali predvoditi Stipe Miočić i Cain Velasquez, no o toj borbi nema još nikakve potvrde.

Najzanimljivije bi trebalo biti u lakoj kategoriji, gdje su potvrđene tri borbe. Lando Vannata je neugodno iznenadio porazom od Davida Teymura te će pokušati ponovno osvojiti fanova protiv Abela Trujilla, koji već odavno više ne potvrđuje svoj potencijal. Beneil Dariush se vraća nakon poraza od Edsona Barboza, a njega čeka Evan Dunham, koji je trenutno unutar serije od četiri pobjede. Will Brooks, bivši Bellatorov prvak, nije najbolje krenuo u UFC-u te je nakon pobjede u debiju doživio dva poraza. Pobjedu će tražiti protiv Nika Lentza, koji ove godine također ima poraza u jedinom nastupu.

U muha kategoriji će nastupiti bivši izazivač John Moraga, kojem će se suprotstaviti nova ruska senzacija, Magomed Bibulatov, a tu je i borba Matta Schnella i Marca Beltrana. Još je potvrđen duel Thalesa Leitesa i Brada Tavaresa u srednjoj kategoriji te Walta Harrisa i Marka Godbeera u teškoj.

UFC 216 – Potvrđene borbe

Lando Vannata vs. Abel Trujillo
Beneil Dariush vs. Evan Dunham
Will Brooks vs. Nik Lentz
Thales Leites vs. Brad Tavares
John Moraga vs. Magomed Bibulatov
Matt Schnell vs. Marco Beltran
Walt Harris vs. Mark Godbeer

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI