Sean O’Malley vraća se borbom protiv jednog od najubojitijih boraca kategorije

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2019 17:10h Autor:

Sean O’ Malley

Nakon što riješio svoje probleme s USADA agencijom, nije dugo trebalo da Sean O’Malley ugovori novu UFC borbu. Talentirani bantamaš tako odlazi u Las Vegas na UFC 239. Na najvećoj priredbi godine čeka ga borba protiv jednog od najubojitijih boraca kategorije, Marlona Vere.

Sean O’Malley (10-0, 2-0 UFC) je još od rujna bio pod istragom USADA-e, nakon pada na doping testu. U pitanju je bila marihuana, a sve je završilo tek prije nekoliko dana. O’Malley je suspendiran na šest mjeseci, a kako je riječ o retroaktivnom služenju suspenzije, ona mu je automatski i završila. “Sugar” je tako ugovorio novi nastup. Borit će se 6. srpnja na UFC 239, gdje ga čeka Marlon Vera. Talentirani O’Malley svakako ispred sebe ima do sada najozbiljniji ispit.

Marlon “Chito” Vera (13-5-1, 7-4 UFC) je 26-godišnji borac iz Ekvadora koji se trenutno nalazi unutar niza od tri pobjede. Sve tri ostvario je prekidom, kao uostalom i šest od ukupno sedam UFC pobjeda. Što se tiče poraza, on u svojoj karijeri do sada nije završen. Jedan je od najubojitijih i najatraktivnijih boraca na UFC rosteru kategorije do 61.5 kilogram, što može zahvaliti svom agresivnom stilu borbe, ali i povjerenju u svoju “bradu”, koja je do sada prezentirala impresivnu izdržljivost.

Ovaj dvojac bantam kategorije svoju borbu će odraditi na najvećoj priredbi godine. Radi se naravno o UFC 239. Reference za taj naziv iznijeli smo u članku od tri nekoliko dana i ova borba bi samo dodatno trebala pridonijeti atraktivnosti programa. Pobjednik ove borbe imati će svako pravo nadati se velikim stvarima unutar svoje vrlo atraktivne i zanimljive divizije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI