Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sean O’Malley suspendiran na šest mjeseci | Fight Site

Sean O’Malley suspendiran na šest mjeseci

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.11.2018 09:57h Autor:

Sean O’Malley

Atletska komisija Nevade suspendirala je Seana O’Malleya na šest mjeseci, čime će popularni UFC-ov borac biti u prilici ponovno nastupiti u ožujku, ukoliko USADA ne odluči pridodati nešto svoje.

O’Malley je imao pozitivan doping test na ostarin, no u pitanju su bile izuzetno male količine pa se odmah pojavila pretpostavka da je u pitanju kontaminirani suplement, što se u ovom slučaju na kraju i dokazalo. O’Malley je inače, putem društvenih mreža, sam otkrio kako je pao na doping testu, zbog čega mu je otkazana ranije ugovorena UFC 229 borba.

Komisija je Seanu odredila suspenziju u trajanju od šest mjeseci te bi se mogao vratiti 6. ožujka, budući da ista retroaktivno kreće s šestim danom mjeseca rujna. Ipak, O’Malley će još morati izaći pred USADA-u, koja može potvrditi ovu suspenziju, no može se odlučiti i na veću. Prema tome, borcu još uvijek prijeti dvije godine suspenzije, iako je pretpostavka da do toga neće doći i da bi USADA samo trebala potvrditi ovo što je već doneseno.

Ovaj mladi i talentirani borac vrlo brzo je postao jedan od najzanimljivijih članova UFC-a. Do ugovora je došao atraktivnim nastupima u LFA te na kraju onim u prvoj sezoni “Dana White’s Tuesday Night Contendera”, da bi do sada dva puta ušao u Octagon uz dvije pobjede. Nastupi protiv Terriona Warea i Andre Soukhamthatha bili su i više nego impresivni pa se s nestrpljenjem čekao njegov idući nastup. Nažalost, morati ćemo ga čekati još par mjeseci.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI