Sean O’Malley pao na doping testu, maknut s UFC-a 229!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.10.2018 10:11h Autor:

Sean O’Malley

Najveća UFC-ova nadolazeća zvijezda u kojeg čelnici promocije polažu velike nade, Sean O’Malley, neće nastupiti na bitnom UFC-u 229.

Popularni borac je sam u nedjelju na društvenim mrežama objavio kako je pao USADA-in test te se zato neće moći boriti protiv Josea Quinoneza u Las Vegasu. O’Malley je napisao kako nije namjerno uzeo zabranjenu supstancu, a da su već sada potencijalno identificirali prehrambeni suplement koji je bio kontaminiran.

“Nisam imao nikakvu namjeru varati i potpuno sam uvjeren da će rezultati testa to pokazati. Volim svoje fanove i nadam se da će ovo imati minimalan utjecaj na moju karijeru. Vrlo brzo ću se vratiti borbama”, stoji među ostalim u poruci mladog Amerikanca.

Ranije bi ovakvu informaciju medijima odaslao sam UFC-a, ali prema novoj politici to više nije potrebno. Javnost ima pravo saznati tek kada je čitav proces završen i sankcija izrečena.

Ovaj slučaj je ipak drugačiji jer bi O’Malley trebao nastupiti već za nekoliko dana.

“Iako spadam pod nova pravila i moj slučaj ne bi trebao biti javan, mislim da je bitno da sam iskren i otvoren prema svojim fanovima. Poslao sam ostatak uzorka iz bočice za koju mislim da je bila kontaminirana. Rekli su da testiranje može potrajati i do 30 dana”, dodatno objašnjava “Sugar”.

Neporaženi O’Malley (10-0) stiže iz poznate dvorane The MMA Lab i u dosdašnjim nastupima u Octagonu je bio perfektan. U zadnjem meču je svladao Andrea Soukhamthatha na UFC-u 222 u ožujku ove godine. U elitnu promociju je stigao iz “reality showa” The Ultimate Fighter.

 

View this post on Instagram

 

💔 Just a speed bump on the way to greatness.

A post shared by Sugar Sean O’Malley (@sugaseanmma) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI