Sean O’Malley dodan Conoru i Khabibu: “Ovaj event sada ima dvije glavne borbe!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.08.2018 17:42h Autor:

Sean O’Malley

Sean O’Malley potvrdio je kako će nastupiti na UFC 229 eventu, a to je popratio izjavom kako program kojeg predvode Conor McGregor i Khabib Nurmagomedov sad ima dvije glavne borbe.

Prema informacijama koje dolaze s relevantnih MMA medija, O’Malley bi se trebao boriti protiv Alejandra Pereza. Borac koji je u UFC pristigao kroz prošlogodišnju sezonu “Dana White’s Tuesday Night Contender Seriesa” tako će već u trećoj borbi imati priliku suprotstaviti se jednom od najpotentnijih boraca bantam kategorije.

23-godišnji O’Malley (10-0, 2-0 UFC) u svoja prva dva UFC nastupa svidio se svima svojim atraktivnim stilom borbe. Ipak, niti Terriona Warea niti Andre Soukhamthatha nije uspio pobijediti prekidom te je jasno kako još ima jako puno za raditi prije nego dođe do nekog ozbiljnijeg statusa. Samo ponašanje i način komunikacije od njega su učinili prepoznatljivog borca, no za zvijezdu mu ipak treba malo više.

Ukoliko bi savladao 28-godišnjeg Pereza (21-6-1, 7-1-1 UFC) mogao bi razmišljati o velikim stvarima. Meksikanac je trenutno unutar niza od četiri pobjede i nalazi se na 12. mjestu službenog rankinga bantam kategorije. Do UFC-a je došao putem latinoameričkog Ultimate Fightera, kojeg je osvojio, a uz Yaira Rodrigueza sigurno je najpotentniji meksički borac. Protiv O’Malleya morati će braniti svoj nedavno izboreni ranking, do kojeg je prošlog mjeseca došao pobjedom nad Eddiem Winelandom.

“UFC 229 sada ima dvije glavne borbe. Jednu koja će otvoriti i jednu koja će zatvoriti program”, napisao je O’Malley, čime bi se dalo zaključiti kako mu je UFC ponudio prvu borbu glavnog programa. Sada samo čekamo da se službeno potvrdi i protivnik te imamo sjajnu i u startu atraktivnu borbu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI