Sean O’Connell: Želim Roganov posao!

UFC 26.05.2015 11:22h Autor:

Sean O'Connell

Sean O'Connell ljubiteljima MMA borbi poznat je po posljednja dva nokauta u nizu, ali ovog UFC-ovog poluteškaša zanimaju mnoge stvari koje nisu vezane isključivo za oktogon.

O'Connell je voditelj radijske sportske emisije u Salt Lake Cityju. Osim toga piše knjige, a jedan je dobar dio vremena proveo u Zambiji pomažući pri izgradnji škole i sirotišta za zlostavljane djevojčice.

Dvije pobjede u nizu, od kojih je posljednju ostvario protiv Anthonyja Perosha, dovele su ga do polovičnog učinka (2-2) u najjačoj svjetskoj MMA promociji.

"UFC je je najjača promocija. Ona je vrh MMA planine, a ja sam trenutno na jednoj njenoj strani. Kad se popnete na vrh te planine onda ste prvak. Ne mislim pri tome da bih se uskoro trebao boriti za naslov jer to zvuči vrlo glupo. Ne znam kako to vama zvuči, ali to jednostavno nije realno. To lažno razmetanje hrabrošću u sportu može vas učiniti da izgledate kao idiot.", izjavio je O'Connell koji ima zanimljiv plan kad završi MMA karijeru.

"Želim posao Joea Rogana. Kad UFC odluči da više ne donosim uzbuđenje u oktogonu i kad im se više neću sviđati prihvatit ću da je moja karijera došla do kraja i nastaviti dalje."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI