Sean O’ Malley debitira u UFC-u na Ultimate Fighter finalu u prosincu

UFC 23.08.2017 19:19h Autor:

Sean O’ Malley

Nakon što je već dva puta ove godine oduševio MMA fanove, Sean O’ Malley će napokon upisati i UFC debi. Biti će to u prosincu na finalnom eventu 26. sezone Ultimate Fightera, a protivnik mu je Terrion Ware.

O’Malley je MMA fanove prvo oduševio u svibnju, kada je fantastičnim nokautom, kojeg možete vidjeti na gore podijeljenom linku, došao do pobjede na eventu LFA promocije. Taj impresivni nastup donio mu je poziv na show “Dana White’s Tuesday Night Contender Series”, a tamo je ostavio još bolji dojam. Svojim je nastupom te pobjedom oduševio sve u dvorani, a Dana White mu je oduševljen na licu mjesta dao ugovor. Sada napokon znamo i kada će uslijediti njegov debi nastup.

Na njega ćemo morati pričekati još neko vrijeme, jer je O’Malley dogovorio borbu na finalnom eventu 26. sezone Ultimate Fightera, a on će se održati 1. prosinca u Las Vegasu. Protivnik će mu biti Terrion Ware, borac skora 17-5, koji je ranije ove godine porazom debitirao u UFC-u, pa će iskupljenje tražiti protiv momka iza kojeg je već podosta velik hype, kako zbog stila borba, tako i zbog svega što uz tog momka dolazi. Dovoljno je pogledati njegov Instagram profil.

Može li O’Malley opravdati hype te postati pravi nasljednik braće Diaz, kako po uspješnim nastupima, tako i po jednoj drugoj karakteristici, saznati ćemo uskoro. Sve predispozicije za UFC zvijezdu ima, sada samo treba iskoristiti to što se nalazi ispred njega.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI