Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Seagal: Jones nije bio na nivou, no Rampage je impresionirao (VIDEO) | Fight Site

Seagal: Jones nije bio na nivou, no Rampage je impresionirao (VIDEO)

UFC 25.09.2011 17:17h Autor:

Steven Seagal

Iako se nitko “od njegovih boraca” nije borio u Denveru, holivudski glumac i majstor Aikida, Steven Seagal je viđen u Pepsi centru.

Dapače, nakon što je Jones pobijedio Jacksona, Seagal je dao intervju za MMAFighting. Upitan zašto je došao uživo pogledati UFC 135, Seagal odgovara:

“Ne učim nikoga od ovih boraca, no i ovo su moji prijatelji. Ovo je bila bitna borba jer, ovisno o tome tko je pobijedio, mijenja se situacija u poluteškoj diviziji. Htio sam pažljivo popratiti ovu priredbu.”

Seagal kaže kako je znao da će Jones prisiliti na predaju Jacksona jer ima “dobro oko” za takve stvari.

“Jones raspolaže s mnogo oružja, brz je, odličan sportaš i ima mnogo potencijala. No, Rampage je odradio mnogo dobrih ekskivaža glavom i danas me impresionirao. Da se malo opustio i krenuo jači, bila bi to strašna borba. Ne znam zašto nije. Jon Jones nije bio svoj večeras. Moj mišljenje je da Jones može bolje od ovoga. Ne znam, možda Joe Rogan ima više znanja od mene”, kontrira glumac UFC-ovom komentatoru koji je predstavu prvaka vidio kao najbolju u karijeri.

Jones je u jednom trenutku pokušao front kick, no nije prošlo. Seagal otkriva kako mu je dao neke savjete, no…

“Razgovarali smo o tom udarcu, no još uvijek ga nije naučio ispravno izvesti. Baš smo pričali o tome prekjučer.”

Ostatak intervjua pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI