Seagal: Cormier će biti najbolji, a ja bih mogao raditi s njime!

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2013 09:03h Autor:

Steven Seagal i Daniel Cormier

Steven Seagal bio je jedno od zanimljivijih lica na dodjeli svjetskih MMA nagrada prije nekoliko dana, a čini se da je i pronašao novog borca s kojim bi mogao u idućem razdoblju surađivati.

Popularan glumac i majstor određenih borilačkih vještina "bacio je oko" na osvajača Strikeforceovog teškaškog Grand Prixa Daniel Cormiera koji sada karijeru nastavlja u UFC-u, a vjeruje se da bi sredinom travnja trebao imati borbu protiv Franka Mira.

Nakon toga trebao bi uslijediti meč za titulu prvaka, ali u poluteškoj kategoriji, a Daniel tamo najavljuje veliko iznenađenje i preuzimanje titule od Jona Jonesa.

"Ja se radujem okršaju najboljih boraca i jako me zanima tko će doći do vrha. Kad bih već sada morao birati tko će biti najbolji borac ove godine, odlučio bih se za Daniela Cormiera. Smatram kako on zaista može postati najbolji. Radi se o čovjeku o kojem se ne zna previše i bit će zanimljivo. Možda ću i ja malo raditi s njim, vidjet ću još. Daniel mi je prijatelj i ništa više o tome ne bih htio dodati", rekao je Seagal.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI