Seagal: Borit ću se protiv Couturea besplatno, ali bez pravila!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.12.2012 09:02h Autor:

Steven Seagal i Anderson Silva

Steven Seagal jedna je od kontroverznijih ličnosti u MMA svijetu, iako nikad nije nastupio u kavezu. No, njegova suradnja s nekim od najboljih boraca svijeta učinila ga je relevantnim, pa je tako u ponedjeljak gostovao u emisiji Ariela Helwanija.

Ni ovog puta njegovo gostovanje pred kamerama nije prošlo bez barem nekoliko zanimljivih izjava, a uopće ne sumnjamo da će cijelu snimku pogledati njegov veliki prijatelj Randy Couture, s kojim je spreman odraditi meč i to besplatno, ali ne po UFC pravilima, već bi se radilo doslovno o slobodnoj borbi u kojoj je jedino pravilo da nema pravila.

"Moram se upitati koji su njegovi motivi za sve to. Uvijek sam mislio da je Randy moj prijatelj i gospodin. Malo sam zbunjen zbog njegovih riječi, ali ja sam ovdje, svatko me može pronaći i ako se zaista želi boriti protiv mene to se može srediti. Borio bih se besplatno na nekom mjestu bez gledatelja i svjedoka, ali nadam se da neće stvarno doći do toga. No, ako baš inzistira na borbi, neka zna da ja ne igram po pravilima. Ja sam ratnik i on zna gdje me može pronaći", rekao je 60-godišnji Steven.

Njegovo prijateljstvo, ali i suradnja u borilačkom, a odnedavno i u filmskom svijetu s Andersonom Silvom poznata je gotovo svima, pa je zanimljivo čuti njegovu prognozu kako bi prošao meč o kojem se najviše priča posljednjih nekoliko tjedana. "Mislim da je Georges odličan MMA borac i dobar momak, ali ne radi se o vrhunskom borcu. Vjerujem da će on ipak i dalje s vremenom postajati sve bolji. Ako pogledate najlošiju Andersonovu borbu, to je i dalje prilično dobar nastup. Kod GSP-a to je meč protiv Shieldsa, a to je bilo zločesto. Anderson je jednostavno puno bolji i vjerujem da bi pobijedio bez većih problema. Rekao bih da GSP neće prihvatiti taj meč", prognozirao je Seagal.
 

Watch live streaming video from mmahour at livestream.com

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI